Framtidstro och verksamhetsutveckling i fokus när Confido övergår i Nova Alandias ägo

Confido Bokföringsbyrå Ab har beslutat att överlåta verksamheten till Nova Alandia Ab. Avtal skrevs under sista veckan i april 2021 och genom sammanslagningen skapas en dubbelt så stor aktör på den åländska redovisningsmarknaden. Tillsammans sysselsätter de båda bolagen 17 personer.

Se bifogat pressmeddelande här för mera info.

Nya restriktioner / Besök på Confido

Eftersom pandemiläget på Åland förvärrats så vill vi påminna om vikten av att minimera fysiska kontakter så att vi alla kan hjälpas åt att minska smittspridningen i detta läge. Vi håller nu i princip stängt för besök, ni kan lämna material som vanligt i tamburen nere i entrén men innerdörrarna är låsta i huset.

De allra flesta ärenden kan vi säkert lösa per telefon eller mail, vi kan även ordna smidiga distansmöten där ni får en länk via mail som ni loggar in på i tid till mötet.

Tack för visad hänsyn, tillsammans löser vi detta!

Ledig tjänst

Vill du jobba hos oss?

Vi har nu en ledig tjänst som redovisningskonsult, se här för mera info,

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ny på Confido!

Vi välkomnar nu Maria Sten Lindqvist som ny konsult hos oss, hon kommer att vikariera Marie som går på mammaledigt. Marie & Maria har redan fått några veckor tillsammans och från och med 31.8 kan ni kontakta Maria direkt på tel 527902 / maria(at)confido.ax.

Vi har även skickat ut infobrev till er/Marias kunder där ni hittar närmare info.

Välkommen säger vi!

Confido under perioden av skolstängning och corona

Med anledning av den nu rådande situationen pga covid-19 vill vi här informera om att vårt kontor kan vissa tider hålla stängt pga att personal är hemma med skolbarn el lindrigt sjuka dagisbarn eller själva är sjuka. För att i någon mån minska på fysiska möten gör vi vissa arrangemang för att bemöta detta, om ni har något ni behöver diskutera så kan vi med fördel lösa det per telefon / mail. Om situationen ändå kräver ett fysiskt mote så löser vi såklart även det. Vi har även möjlighet att utföra vissa arbetsuppgifter hemifrån. Ni kan dock utgå från att i det fall att kontoret håller stängt/inte är fullt bemannat kommer ni dock ändå alltid att få tag på oss. Dessa åtgärder genomförs för att motverka smittspridning såväl ute i samhället som bland vår egen personal och ni som är våra kunder.

Inlämning av bokföringsmaterial
Vi gör vissa mindre justeringar i inlämnadet av bokföringsmaterial. Bland annat kan mindre mängder bokföringsmaterial med fördel skickas per mail eller sättas i kuvert och postas eller sättas i vår postlucka (till vänster om huvudentrén). Där kan ni lämna material när som helst under dygnet. - vi kontaktar er kunder närmare angående detta.

Vi följer nu noga med situationen från myndigheterna och sätter oss in i eventuella finansiella stödpaket/lättnader från skattemyndigheten mm som kan vara på kommande för att på bästa sätt kunna rådgöra kring dessa med er som kunder. Det är tuffa tider och det kommer att få långtgående konsekvenser för hela näringslivet men vi jobbar på och hoppas att alla gör vad man kan i det här läget och tillsammans nu sluter upp så att verksamheter så småningom kan återgå till det normala.

Information från skatteförvaltningen

Hittade inte flödet