Ledig tjänst

Nova Alandia Ab tillsammans med sitt dotterbolag Confido Bokföringsbyrå Ab söker nu:

En redovisningskonsult på heltid

Som redovisningskonsult hos oss ansvarar du för löpande redovisning och bokslut, samt övrig rapportering till kunder och myndigheter. Du ansvarar själv för en portfölj med egna kunder där du självständigt och med stöd från övriga i vårt team får ta dig an en mängd varierande uppgifter inom företagandets värld. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svenska.

Vid frågor ring Tomas Boedeker tel 0400-45 23 49 eller mejl, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mejla din ansökan till Marika Weber, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktuell info / Distansjobb mm

Med anledning av det rådande pandemiläget vill vi här informera om att många av oss kommer att arbeta på distans under den kommande tiden. Ni når oss dock som vanligt på våra vanliga telefonnummer, eller för den delen per mail. Vi ber även om överseende om att det kan förekomma att personal är hemma sjuka, eller för den delen hemma med lindrigt sjuka skolbarn/dagisbarn, och i de fallen kan vissa ärenden isf ta lite längre än normalt, ni får dock alltid tag på någon hos oss genom växeln på tel 527900.

De flesta ärenden kan vi antagligen med fördel lösa per telefon eller mail vilket vi redan gör idag. Om ni behöver besöka kontoret för att ex. byta/hämta material el övrigt ser vi gärna att ni kontaktar eran konsult innan besöket så kan vi ordna med detta färdigt åt er. Vi ser även gärna att ni använder munskydd under hela besöket.

Inlämning av bokföringsmaterial
Fysiskt material kan lämnas i postlådan till höger om entrén vid kontoret på Blomstringevägen ovanför Maxinge, vi tömmer lådan regelbundet. Med dessa åtgärder tar vi oss tillsammans igenom detta och motverkar smittspridning såväl ute i samhället som bland vår egen personal och hos er som är våra kunder.

Med hopp om att vi nu är på slutrakan med detta och kan se fram emot en öppnare framtid!

Kontakta oss gärna vid frågor

Nya restriktioner / Besök på Confido

Eftersom pandemiläget på Åland förvärrats så vill vi påminna om vikten av att minimera fysiska kontakter så att vi alla kan hjälpas åt att minska smittspridningen i detta läge. Vi håller nu i princip stängt för besök, ni kan lämna material som vanligt i tamburen nere i entrén men innerdörrarna är låsta i huset.

De allra flesta ärenden kan vi säkert lösa per telefon eller mail, vi kan även ordna smidiga distansmöten där ni får en länk via mail som ni loggar in på i tid till mötet.

Tack för visad hänsyn, tillsammans löser vi detta!

Framtidstro och verksamhetsutveckling i fokus när Confido övergår i Nova Alandias ägo

Confido Bokföringsbyrå Ab har beslutat att överlåta verksamheten till Nova Alandia Ab. Avtal skrevs under sista veckan i april 2021 och genom sammanslagningen skapas en dubbelt så stor aktör på den åländska redovisningsmarknaden. Tillsammans sysselsätter de båda bolagen 17 personer.

Se bifogat pressmeddelande här för mera info.

Ny på Confido!

Vi välkomnar nu Maria Sten Lindqvist som ny konsult hos oss, hon kommer att vikariera Marie som går på mammaledigt. Marie & Maria har redan fått några veckor tillsammans och från och med 31.8 kan ni kontakta Maria direkt på tel 527902 / maria(at)confido.ax.

Vi har även skickat ut infobrev till er/Marias kunder där ni hittar närmare info.

Välkommen säger vi!

Information från skatteförvaltningen

Hittade inte flödet