Med anledning av det rådande pandemiläget vill vi här informera om att många av oss kommer att arbeta på distans under den kommande tiden. Ni når oss dock som vanligt på våra vanliga telefonnummer, eller för den delen per mail. Vi ber även om överseende om att det kan förekomma att personal är hemma sjuka, eller för den delen hemma med lindrigt sjuka skolbarn/dagisbarn, och i de fallen kan vissa ärenden isf ta lite längre än normalt, ni får dock alltid tag på någon hos oss genom växeln på tel 527900.

De flesta ärenden kan vi antagligen med fördel lösa per telefon eller mail vilket vi redan gör idag. Om ni behöver besöka kontoret för att ex. byta/hämta material el övrigt ser vi gärna att ni kontaktar eran konsult innan besöket så kan vi ordna med detta färdigt åt er. Vi ser även gärna att ni använder munskydd under hela besöket.

Inlämning av bokföringsmaterial
Fysiskt material kan lämnas i postlådan till höger om entrén vid kontoret på Blomstringevägen ovanför Maxinge, vi tömmer lådan regelbundet. Med dessa åtgärder tar vi oss tillsammans igenom detta och motverkar smittspridning såväl ute i samhället som bland vår egen personal och hos er som är våra kunder.

Med hopp om att vi nu är på slutrakan med detta och kan se fram emot en öppnare framtid!

Kontakta oss gärna vid frågor

Information från skatteförvaltningen

Hittade inte flödet